fbpx

#BigData

Közösségi adatelemzés

Magyarországon most először!

Új, itthon úttörőnek számító megoldásokat fejlesztünk azok számára akik a haladás és a jövőbetekintés mellet döntöttek. 

#Céljaink

Közösségi Adatelemzés

Tekints bele a jövőbe!

Magyarország úttörő adatelemzői szeretnénk lenni. Mesterséges intelligenciával kiegészített facebook posztokat és posztokhoz generált képeket, videókat vizionálunk. Olyan segítséget akarunk nyújtani, melyre valós igények vannak. A rendszerünk összefogja kötni az összes platformon való online jelenléted és automatizálja azt!

Innovatív rendszerben gondolkodunk

Első körben az online közösségi terek adatainak vizsgálatával, események hatásaival és összefüggéseinek elemzésével foglalkozunk. Egy nagyon izgalmas terület számunkra és igyekszünk ezt egy jól felépített, hatékony rendszerben számodra is elérhetővé tenni a jövőben.

#Megoldások

Termékek és Szolgáltatásaink

Facebook tanulmány

A rendszerünk segítségével tudunk a számodra egy tanulmányt készíteni. Ebben a tanulmányban felmérjük és összegezzük posztjaid tartalmát és a facebook oldalad . Sőt személyre szabott javaslatokat teszünk a hatékonyságod növelésének érdekében.

Biztonsági Megoldások

Óvd meg a követőtáborod, ismerőseid és az eddigi munkád eredményeit!
Ha nincs biztonsági mentésed az eddigi digitális jelenlétedről, akkor nincs miből újjáépítened, nincsenek meg a statisztikáid és nincs meg a követőtáborod, maximum a töredéke a hűséges követőidnek.

Adatvezérelt Közösségi Marketing stratégia

A rendszerünkre építkezve megtervezzük és felépítjük a közösségi oldalad marketing stratégiáját.

Horus Desk előregisztráció

Megváltoztatjuk a posztolás fogalmát. Olyan új, automatizált eszközöket fejlesztünk mellyel a legegyszerűbb módon lehetsz sikeres a közösségi oldalaidon. Összehangoljuk a teljes jelenléted, hogy valóban a legjobbak közé tartozhass.

#FacebookStratégia

Facebook Tanulmány

A rendszerünk segítségével tudunk a számodra egy tanulmányt készíteni. Ebben a tanulmányban felmérjük és összegezzük posztjaid tartalmát és a facebook oldalad . Sőt személyre szabott javaslatokat teszünk a hatékonyságod növelésének érdekében.

Vezetjük, dokumentáljuk az egész kampányodat, melyet bármikor visszanézhetsz, így a jövőben még hatékonyabb kampányokat készítünk számodra.

#Újdonságok

Híreink

Cégadatok és kapcsolat

  • WE ARE ABSTRACT LTD.
  • Cégjegyzékszám: 11813712
  • +36 20 504 38 55
  • info@webstract.hu
  • Székhely: 22 crook street chorley united kingdom PR7 2LX
  • Kirendeltség: HU Magyarország, Budapest

WE ARE ABSTRACT LTD. 2019 © All Rights Reserved.