fbpx

Válj az ügyfelünkké!

#KözösÉrtékek

Kommunikáció

Közös értékek, közös nyelven.

Ahhoz, hogy a legjobbat tudjuk nyújtani számodra, kidolgoztunk egy olyan megoldást mellyel kiválóan tudunk kommunikálni.

Beszélgetés

Az első megrendelés

Külföldi mintára előrefizetéses rendszerünk van, nincs utólagos fizetésre lehetőség. Ez véd téged és bennünket is. Az első rendelésed mellé megkapod a az ügyfélprogramunkat is.

Minden egy beszélgetéssel kezdődik.

Az ügyfélprogramunk része, hogy megismerjük egymást jobban. A beszélgetés során felmérjük és kialakítjuk a közös kommunikációnk kereteit. Bevezetünk a cégkultúránkba, hogy a jövőben ne terheljünk feleslegesen újra, meg újra.

Definíáljuk a céljaid, hogy világos és egyértelmű legyen mit fogunk megalkotni a számodra.

Nincs alá/fölérendelt viszony

Akkor bizonyultunk a leghatékonyabbnak amikor elvetettük a pozíció-harcokat. Nincs értelme azon vitatkozni, hogy: “Ki? Ki felett áll?” A felelőssé válásra és felelősségvállalásra fókuszálunk. Emiatt sokkal jobb minőségű, érthetőbb az amit készítünk.

A Biztos Terv, Győzelmet Arat.

Tervezés nélkül nem kezdünk bele a munkába. Felmérjük a projekted, megtervezzük és adunk egy bombabiztos árajánlatot ami minden fontos részletet tartalmaz. Ha világosak és egyértelműek a céljaink, akkor garantáltan mindenki elégedett lesz.

Transzparencia

Mivel minden folyamatunkat dokumentáljuk, ezért folyamatosan jelezzük számodra, hogy éppen hol és merre tart a szuper projekted/weboldalad! 

Helyezd Magad Kényelembe

Minden fontos részletet elintézünk számodra. Minden problémára, minden helyzetre szállítjuk a megoldást. Neked csak élvezned kell a munkánk gyümölcsét.

Visszahívás kérése

Töltsd ki ezt a rövid űrlapot, hogy pontos válaszokkal és felkészülten fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. 😉✍

Hogyan vehetem fel veled a kapcsolatot?

Megj.: Az e-mail címedre nem küldök hírlevelet és nem adom el senkinek! Kizárólag ezzel a megkereséssel kapcsolatban, veszem fel veled a kapcsolatot.

Cégadatok és kapcsolat

  • WE ARE ABSTRACT LTD.
  • Cégjegyzékszám: 11813712
  • +36 20 504 38 55
  • info@webstract.hu
  • Székhely: 22 crook street chorley united kingdom PR7 2LX
  • Kirendeltség: HU Magyarország, Budapest

WE ARE ABSTRACT LTD. 2019 © All Rights Reserved.